Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull participarà en un acte conjunt catalano-valencià per reclamar el Corredor Mediterrani

En el transcurs de la visita que ha fet avui el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, a Vilafranca, em sabut que dilluns les generalitats valenciana i catalana faran un acte conjunt

Un acte per reclamar que l’Estat prioritzi el desenvolupament del corredor ferroviari mediterrani.

L’acte començarà a Barcelona, des d’on el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el de la Generalitat de València, Ximo Puig, aniran cap a València acompanyats per representants institucionals. Hi haurà la presència de diversos alcaldes, entre d’altres també  de Pere Regull.

L’alcalde de Vilafranca recorda que el corredor passarà per Vilafranca i que pot ser també un motiu més per resoldre altres problemes que té la vila amb el pas dels trens.

Per la seva part el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha volgut agrair personalment a l’alcalde de Vilafranca la seva participació en aquest acte del proper dilluns.

 

 

Comentaris

  1. El gran problema del “Corredor Mediterrani” es que passa pel Mediterrani, si fos el “Corredor Central” ja estaria fet!. Mentre passi per Catalunya RES a FER!.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: