Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran en directe el Concurs de Castells de Tarragona

Aquest cap de setmana les dues colles vilafranquines podrien assolir el primer lloc en les seves respectives competicions.

Els Xicots a l’edició del dissabte i els Castellers a la del diumenge i a la general. Davant d’aquesta fita Ràdio Vilafranca no fallarà a la cita i , amb locució del cronista Pep Ribes, oferirà la transmissió en directe dels dos dies. També Penedès TV acostarà a totes les llars de casa nostra les imatges del concurs, en col·laboració amb la Xarxa, però amb una locució i comentaris a peu de plaça personalitzats i protagonitzats també per el cronista Pep Ribes,  junt amb Ernest Gili, Josep Torreño i Arnau Martínez.

El dissabte el programa en directe començarà a les quatre de la tarda i el diumenge a dos quarts de 10 del matí.

A més tothom que es desplaci a Tarragona podrà seguir la retransmissió en directe i els comentaris de Ràdio Vilafranca a la mateixa Tàrraco Arena Plaça, en el 90.0 del dial de la freqüència modulada.

D’altra banda Penedès TV oferirà també reposicions de les dues edicions del concurs.

La del dissabte es repetirà a partir de les 11 de la nit i també en una segona ocasió aquest diumenge a partir de dos quarts de 10 del matí.

Respecte al concurs del diumenge es reposarà un resum a les vuit del vespre i a dos quarts d’onze de la nit del mateix diumenge i una darrera reposició el dilluns a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: