Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa ‘Divendres’ de TV3 visitarà Torrelavit la setmana que ve

Del 12 al 15 de setembre, Torrelavit serà el poble protagonista del magazine de tardes de la Televisió de Catalunya.

L’equip s’instal·larà al costat de les escoles i el públic hi pot participar de dilluns a dimecres.

Qui vulgui participar-hi com a públic, pot apropar-se en qualsevol moment, entre tres quarts de cinc de la tarda i dos quarts de set. Val a dir que aquesta temporada el programa a plató ja no tindrà públic i, per tant, la gent dels pobles ja no es desplaçarà als estudis de TV3 els divendres, dia en què era habitual veure-hi el públic del poble protagonista de la setmana.

‘Divendres’ dedicarà els seus espais a Torrelavit a parlar de la Gotimada (la festa de la verema que tindrà lloc els dies 24 i 25 de setembre), el Centre d’Interpretació de l’Aigua, El camí del riu, o la Festa Major. La gent gran del poble tindrà especial protagonisme a la secció ‘Paraules en ruta’ d’en Màrius Serra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: