Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El president Puigdemont inaugurarà la 20a edició del Cavatast

El president Puigdemont inaugurarà la 20a edició del Cavatast

La 20a edició del Cavatast serà inaugurada per la màxima institució del nostre país, el president de la Generalitat Carles Puigdemont.

Així ho ha explicat Maria Rosell, l’alcaldessa de Sant Sadurní, juntament amb Josep Subirana, regidor de Turisme i Comerç, a la roda de premsa de presentació la de mostra que s’ha fet aquest dimarts al matí a la Fassina de Sant Sadurní.

Rosell i Subirana acompanyats de Josep Esteve, director Regional del Banc Sabadell; Toni de la Rosa, president de la Confraria del Cava i Joan Carles Martín, president de SOM Sant Sadurní, han presentat totes les novetats del Cavatast d’enguany.

Aquesta edició, com s’ha destacat a la roda de premsa, s’ha treballat amb la voluntat de realitzar diversos canvis i millores. Des de l’ajuntament ja s’havia anunciat aquesta voluntat, però des de fa unes setmanes s’han començat a explicar. Aquestes van des del canvi d’ubicació de la fira fins a la incorporació d’una copa de cava de qualitat passant per la realització de múltiples tastos i maridatges o la presència d’expositors gastronòmics del Delta de l’Ebre i de les Terres de Girona. A més, s’ha treballat intensament per tenir una presència notòria a tota la premsa comarcal i nacional.

Una altra novetat destacada serà la botiga del Cavatast. Aquesta es traslladarà a la recepció del CIC Fassina, el lloc que acollirà els tastos organitzats pels expositors i l’Oficina de Turisme. Ubicada al costat dels altres productes que ja es venen la resta de l’any, a la nova botiga s’hi trobaran tots els caves que es podran tastar durant la mostra.

Amb aquest canvi es busca centralitzar els serveis del Cavatast i que el visitant tingui més facilitat per comprar. A més, no només serà un lloc més cèntric, sinó que també serà més pràctic per la gent que realitzi els tastos i maridatges que organitzen els cellers, ja que podran comprar els caves que hauran tastat durant la sessió

Aquest any des de l’organització del Cavatast també s’ha fet una aposta decidida per ser referents a les xarxes socials. El Cavatast ha obert perfils a Twitter (@cavatast), Facebook i Instagram (@cavatast) i aquestes alçades ja compta gairebé 7000 seguidors i amb uns impactes que superen el milió de persones. Les xarxes socials del Cavatast, a banda d’anar explicant totes les novetats i actes de la mostra, també seran un espai on els visitants poden formular preguntes i dubtes que seran contestades de manera immediata.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: