Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de quatre-centes persones han participat a la pedalada verda dels Castellers de Vilafranca

Tot i que hi ha hagut menys participació que anys anteriors, quan s’havia arribat a les 750 inscripcions, la pedalada verda ha tornat a omplir els carrers de Vilafranca de bicicletes i color verd.

 

Unes 400 persones s’hi van inscriure, més les que es poguessin afegir a la passejada. La iniciativa s’emmarca en els actes dedicats a la mobilitat sostenible que promou la Generalitat de Catalunya. Els Castellers de Vilafranca, amb el suport de l’Ajuntament de la vila, s’uneixen a aquesta celebració amb un dels actes socials més destacats del seu calendari.

 

La pedalada verda va tenir lloc dissabte a la tarda i, en aquesta ocasió, a través de la col·laboració de la Fundació Casa Ametller, els participants van poder fer un àpat saludable de sucs i fruita en acabar la passejada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: