Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’un centenar d’instagramers han visitat Vilafranca

Han estat convidats per la Diputació de Barcelona per descobrir el seu potencial turístic.

120 Instagramers, que compten amb més de 400.000 seguidors, han participat, aquest diumenge, en la 6a trobada d’instagramers, #Vilafrancaesmoltmes, impulsada per Turisme de la Diputació de Barcelona sota la marca Barcelona és molt més. L’alcalde de Vilafranca i  diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, destaca que la campanya vol potenciar la descentralització del turisme de Barcelona.

Des de l’àmbit del turisme cada vegada més les xarxes socials són un bon instrument per fer difusió.

Els instagramers van ser rebuts per l’alcalde i la regidora de turisme, Dolors Rius, en el marc del Claustre de Sant Francesc i se’ls va convidar a passar tot un matí a la vila visitant i fotografiant les seves principals icones turístiques, entre d’altres, se’ls ha recomanat el campanar de Santa Maria, el cementiri patrimonial, o les rutes modernista i medieval i, com a Capital del vi, també el celler Mascaró i Vinseum, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Entre els participants també hi era el guanyador de la darrera trobada d’instagramers a Malgrat de Mar, Vicenç Buxeda amb el perfil @galligans1964, que va rebre un diploma de reconeixement, just el dia del seu aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: