Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Batet, nova Síndica d’Empresa de l’ADEPG

La Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf ha designat Maria Batet com a nova Síndica d’Empresa.

 

Aquest rol de mediació va ser instituït ara fa dos anys en la persona del xef vilanoví Xavier Mestres. El paper de la Sindicatura d’Empresa és afavorir la relació entre les administracions públiques, particularment les municipalitats, i les empreses. Els oficis del Síndic són requerits per les empreses davant d’un conflicte o un suposat greuge derivats de la relació amb els ajuntaments o amb altres instàncies.

Fins ara, el primer Síndic de l’Empresa, Xavier Mestres, havia atès casos exposats per empreses de la demarcació, tant associades com no associades a l’ADEPG. El mateix farà la successora que acaba de prendre el relleu.

Maria Batet té 50 anys, és mestra i alhora es defineix com a emprenedora i mare. Des de la consultoria Valors d’Emprendre treballa amb el sector acadèmic i el món editorial, també ho fa per a empreses i institucions diverses. La seva trajectòria professional va començar a l’Ajuntament de Vilafranca, en aspectes relacionats amb la formació i l’emprenedoria. En el seu currículum acadèmic s’inclou el segell Esade i també va fer un màster de Promoció econòmica a la Universitat de Barcelona, tot especialitzant-se en l’acompanyament a emprenedors. També és autora de diversos llibres sobre emprenedoria i creativitat.

La Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf ha designat Maria Batet com a nova Síndica d’Empresa. Aquest rol de mediació va ser instituït ara fa dos anys en la persona del xef vilanoví Xavier Mestres. El paper de la Sindicatura d’Empresa és afavorir la relació entre les administracions públiques, particularment les municipalitats, i les empreses. Els oficis del Síndic són requerits per les empreses davant d’un conflicte o un suposat greuge derivats de la relació amb els ajuntaments o amb altres instàncies.

Fins ara, el primer Síndic de l’Empresa, Xavier Mestres, havia atès casos exposats per empreses de la demarcació, tant associades com no associades a l’ADEPG. El mateix farà la successora que acaba de prendre el relleu.

Maria Batet té 50 anys, és mestra i alhora es defineix com a emprenedora i mare. Des de la consultoria Valors d’Emprendre treballa amb el sector acadèmic i el món editorial, també ho fa per a empreses i institucions diverses. La seva trajectòria professional va començar a l’Ajuntament de Vilafranca, en aspectes relacionats amb la formació i l’emprenedoria. En el seu currículum acadèmic s’inclou el segell Esade i també va fer un màster de Promoció econòmica a la Universitat de Barcelona, tot especialitzant-se en l’acompanyament a emprenedors. També és autora de diversos llibres sobre emprenedoria i creativitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: