Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manel Fuentes and The Spring’s Team ha portat a Vilafranca un tribut personalitzat a The Boss

La banda de tribut a Bruce Springsteen que encapçala el presentador de televisió i músic Manel Fuentes va oferir ahir a la nit un concert a la Rambla de Sant Francesc.

Era el tercer cop que actuaven a Vilafranca, després de les dues visites anteriors de la banda per commemorar els aniversaris del club de fans de Bruce Springsteen a la capital de l’Alt Penedès, The Stone Pony, un dels més importants que hi ha. Fuentes ho destacava abans del concert, i també avançava que havien preparat un repertori especial per a un públic que sabien que estaria entregat.

 

Fuentes és un fan incondicional de Bruce Springsteen i, tot aprofitant les seves dots com a imitador, aconsegueix transmetre l’esperit, l’energia i la proximitat d’un dels cantants de referència del panorama internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: