Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Macbeth arriba al Cicle de Paraules al Claustre, de la mà de l’Agrícol i TAT Teatre

Macbeth arriba al Cicle de Paraules al Claustre, de la mà de l’Agrícol i TAT Teatre

TAT Teatre oferirà una lectura dramatitzada de la tragèdia de Macbeth, al claustre de Sant Francesc i en el marc del cicle Paraules al Claustre.

Amb motiu de la celebració de l’Any Shakespeare, en el 400 aniversari de la seva mort, la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol i Taller Assaig Teatre, han programat Shakespeare: una tragèdia de la imaginació, lectura dramatitzada a càrrec del TAT (Taller d’Assaig Teatre). Els actors Àngels Cunill, Rosa Gonzales, Fina Ferrer, Antonio Becerro i Jordi Romagosa, amb el suport de l’equip tècnic del TAT, amb la direcció de Valeri Laguna, ens oferiran una adaptació dels moments, monòlegs i diàlegs, més emblemàtics de La tragèdia de Macbeth. La imaginació, la bruixeria i la profecia, la passió sexual, l’ambició, la legitimitat del poder, la falta d’escrúpols, la por! Macbeth i Lady Macbeth!
L’espectacle es farà el proper divendres 30 de setembre, a les 8 del vespre, al claustre de Sant Francesc, en el marc de la programació del cicle Paraules al Claustre, del Servei de cultura de l’Ajuntament.
La Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol i Taller Assaig Teatre van iniciar Paraules al Claustre amb la taula rodona Shakespeare: el mirall infinit, amb el dramaturg Pau Carrió i Valeri Laguna, i ara les tanquen amb aquest nova proposta de Macbeths.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: