Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’OCP obre diumenge la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb Txaikovski

L’OCP obre diumenge la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb Txaikovski

Aquest diumenge 2 d’octubre, a les 7 de la tarda, s’inicia la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb La Serenata per a cordes de Txaikovski a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès.

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat aquest dimarts un conveni amb l’Orquestra de Cambra per treballar conjuntament amb l’Auditori Municipal la dinamització de la música clàssica, el treball conjunt i participatiu amb les escoles de música i la consolidació del públic ja creat.
Aquest conveni dóna continuïtat a la feina que conjuntament l’Auditori i l’OCP van començar l’any 2011 amb la residència i assegura una programació de música estable i de qualitat, a més d’una dinamització del teixit musical de la vila. L’Orquestra de Cambra del Penedès inicia la seva cinquena temporada musical a l’Auditori Municipal.
El concert de diumenge oferirà la Serenata per a cordes de Txaikovski. Una peça que respira tots els elements característics del Txaikovski madur: lirisme, elegància, un sentit únic per la melodia, cites al folklore rus, i, és clar, aquell punt de melangia tan propi del seu llenguatge.
L’altra peça serà el Concert en re per a cordes de Stravinski. És un dels darrers exemples del Stravinski neoclàssic. Una obra d’una escriptura d’un marcat to sobri, repleta d’enginyosos jocs rítmics i alhora amb un punt líric en el segon moviment.
Al final del concert el celler Mas Comtal oferirà una degustació de productes.
D’altra banda, dissabte, dia 1, a les 10 del matí a l’Auditori Municipal es farà un assaig obert.
Finalment, fins el dia 29 de setembre es pot adquirir a la taquilla de Cal Bolet un abonament especial. Els 5 concerts de l’Orquestra de Cambra del Penedès de l’Auditori Municipal i de l’Auditori de Vinseum per només 40€. S’aconsegueix un estalvi de 47€.
L’abonament es pot adquirir a la taquilla de Cal Bolet aquest dijous de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: