Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Pares i Mares del Penedès tindrà com a seu principal les instal·lacions del Casal

Ambdues entitats han signat enguany un acord de col·laboració que permetrà que les principals activitats d’aquest curs 2016-2017 de l’Escola de Pares i Mares tinguin com a seu la societat La Principal

El gerent del Casal, Salvador Casals, comentava que van coincidir els ambdues entitats en els objectius. A més posava en valor què el Casal és una entitat de famílies i que aquesta proposta els resultava totalment interessant.
La col·laboració facilitarà que es puguin usar els espais del Casal per fer-hi les activitats de l’Escola de Pares i Mares, i en un equipament que es troba al centre de la vila.
Precisament aquesta ubicació al centre de Vilafranca va ser un dels punts que va posar en valor Xavi Jiménez, president de l’Escola, tot recordant que van néixer l’any 2008 en el marc de l’escola Estalella, i què després han passat per diferents espais de la comarca fins i tot. Jiménez ha recordat que l’Escola de Pares i Mares del Penedès busca ajudar a tenir una millor relació amb els fills.
La primera de les activitats es farà aquest mateix dijous, en aquest cas a la sala d’actes del Consell Comarcal amb una xerrada que oferirà Jaume Soler i Lleonart amb el títol “la vida una universit@rt”. A banda de les diverses xerrades que es faran al llarg de l’any, hi ha haurà un curs anual de vuit sessions que tractarà sobre “Artesans de l’Educació”, i que tindrà la seva seu al Casal.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: