Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’entitat LGTBI Violeta es dóna a conèixer a Vilafranca

L’entitat per la defensa dels drets socials i civils del col·lectiu LGTBI Violeta s’ha concentrat a Vilafranca per donar-se a conèixer.

Alguns membres del col·lectiu es van concentrar ahir al migdia al monument a Milà i Fontanals de la Rambla de Sant Francesc per donar-se a conèixer entre els vilafranquins, aprofitant el moviment que hi ha durant un dia de festa major. Violeta é s una entitat que ha nascut per defensar els drets socials i civils del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals als municipis. S’està estenen pel Baix Llobregat i el Garraf i ara arriba a l’Alt Penedès amb la voluntat d’obrir seu a Vilafranca.

Des de l’entitat han dit que l’ajuntament no els ha permès muntar una parada informativa durant la festa major. El president espera poder-se trobar aviat amb representants de l’ajuntament que els facilitin l’arrelament de Violeta a Vilafranca.

 

Des de l’Ajuntament, el regidor Aureli Ruiz ha explicat que en aquest cas hi ha dos temes diferents: els permisos d’ocupació de l’espai públic i el registre de l’entitat. Ruiz defensa que l’ajuntament va proposar alternatives a l’ocupació d’un espai cèntric en plena festa major i, d’altra banda, explica que cal que l’entitat tingui seu a Vilafranca i un llistat de càrrecs de referència que encara no ha rebut el consistori.

Violeta va néixer l’any passat a Sant Feliu de Llobregat i té la intenció d’anar-se estenent pel territori per oferir els seus serveis a les persones que ho necessitin.

Comentaris

  1. Montse Freire

    El Sr. Ruiz en sembla que ha sortit del pas com a pugut i sense tindra en conte que per ser part de la comunitat i tindré arrelament se ha de facilita la arribada a Vilafranca i si las lleis o protocol son antics per això estan els regidors per actualitzarlo. Soc Vilafranquina de naixement i Viladecanenca de adopció i aquí també són moltes entitas i el Ajuntament i els seus tecnic ens a recolzat desde abans de demanar seu a Viladecans que ya la tenim . Espero que de ara endevant sigui igual a Vilafranca
    Salutacions

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: