Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur ha continuat baixant el mes d’agost a la comarca de l’Alt Penedès

A diferència dels registres generals de Catalunya i del conjunt de l’Estat, que han vist com al mes d’agost augmentaven les llistes d’aturats, a la comarca de l’Alt Penedès s’ha mantingut el to.

A la comarca de l’Alt Penedès s’ha mantingut el to positiu de tot l’any 2016, i s’ha continuat reduint els índex d’aturats. No són reduccions mensuals de grans xifres, però sí un baixada mantinguda i sostenible que fa que al cap d’un any es puguin comprovar resultats prou positius.

En concret a 31 d’agost d’aquest 2016 s’ha tancat amb un total de 6.241 aturats al conjunt de la comarca, amb una reducció de 162 aturats respecte del mes de juliol, i el que suposa que a l’agost hi hagi una taxa d’atur registrat a l’Alt Penedès del 13’3%, inferior a la mitjana catalana.

A Vilafranca la xifra d’aturats d’agost és de 2.694 persones, amb una baixada de 111 aturats en relació al mes anterior. A Sant Sadurní hi ha 533 aturats, 32 menys que al juliol. Als Monjos 461 i a Gelida hi ha 449.

Observant les dades interanuals, i comparant-les amb l’agost de l’any passat cal destacar que a l’Alt Penedès enguany hi ha 982 aturats menys i s’ha passat d’una taxa d’atur registrat del 15’5% al 13’3%. Mentre que a Vilafranca ara hi ha 460 persones menys a la llista de l’atur de les que hi havia l’agost de l’any passat.

En canvi al conjunt de Catalunya a l’agost de 2016 s’ha incrementat en 4.424 persones respecte de juliol fins arribar a les 445.440 persones aturades.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: