Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Raventós ha presentat a La Girada el seu llibre “Records de la meva adolescència”

El llibre es va presentar dins dels actes de la Festa del barri de La Girada, i pot ser una bona eina per conèixer la història de Vilafranca del primer quart del segle XX fins la post-guerra.

Un llibre que és un recull de les seves vivències d’adolescència, però al mateix temps serveix per conèixer també com es va viure a la capital de l’Alt Penedès els anys previs a la guerra civil, la mateixa guerra i els primers de la post-guerra.
Raventós explica que el llibre va néixer de la seva participació en un taller de memòria que es feia al Casal de gent gran del Tívoli. Poc a poc del que ell anava recollint va sorgir la idea que cristal·litzés en un llibre. Ha estat un treball de prop de dos anys.
En el decurs de la presentació, que va comptar amb la participació de l’historiador Josep Maria Bosch i del membre de l’Institut d’Estudis Catalans Josep Vallès, es van exposar algunes de les anècdotes que recull Raventós en el seu llibre i que tot i tenir la seva visió personal, es va apuntar què eren també una bona eina per tal de poder conèixer la realitat de Vilafranca en aquells anys.
El llibre es pot trobar encara a les llibreries Cuscó i La Cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: