Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jornada de la Mobilitat de Sant Sadurní va comptar amb 158 inscrits

La Jornada de la Mobilitat de Sant Sadurní va comptar amb 158 inscrits

Toni Sisternas, regidor de Medi Ambient i Joan Carles Martín, president de Som Sant Sadurní, van repartir els premis de la Jornada de la Mobilitat, que va comptar amb 158 inscrits.

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016 que duia per eslògan ‘Mobilitat intel·ligent, economia potent’, la regidoria de Medi Ambient i l’entitat SOM Sant Sadurní, van celebrar un any més la Jornada de la Mobilitat, amb un circuit Vial i rutes Saludables per la Capital del Cava. La jornada celebrada el passat diumenge 18 de setembre va coincidir amb la cursa de l’Open Natura a fi i efecte de generar complicitats entre ambdues activitats.
A partir de les 10 del matí els participants a les rutes van iniciar el seu recorregut des de l’aparcament del Centre. A la pista del Centre es van fer torns de master class de diferents disciplines esportives. Durant tot el matí també es podia fer el circuit Vial, circuit que es podia fer amb bicicleta, tàndem, i cadires de rodes, cedides per l’escola Jacint Verdaguer, per acostar-se a les persones amb mobilitat reduïda, o pujar al tobogan inflable i fer el taller de manualitat ‘pinta la teva bicicleta’.
Una de les novetats d’aquesta edició va ser la ‘Cinta solidària’, que acumulava quilòmetres i els convertia en diners que Som Sant Sadurní donarà a les entitats Tots Som Un i Qui té a qui, ambdues col·laboradores de la jornada de la Mobilitat. En total es van acumular 96 quilòmetres gràcies a la col·laboració de grans i petits que van córrer a la cinta per aquesta bona causa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: