Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

High Fyah Risk promou la música i la cultura del reggae en les jornades de cultura jamaicana

Els components de High Fyah Risk han tret aquest passat divendres a la tarda el seu programa de ràdio que setmanalment fan a Ràdio Vilafranca al carrer, concretament a la plaça del Penedès.

Era el tret de sortida de les jornades vilafranquines de cultura jamaicana que sota el lema de Kingston Hits the Town volien precisament ajudar a acostar aquest tipus de música i tot el que hi té associat als vilafranquins i penedesencs.
Fins a les 8 del vespre van estar oferint en directe el seu programa, amb entrevistes, punxant música i fent divulgació de la cultura jamaicana. Des de High Fyah Risk, Dídac Inglés, comentava que la intenció era donar a conèixer la música, però també la cultura que envolta el reggae. Conscients que és un estil musical que no és majoritari, volen donar-li impuls.
La seva voluntat seria que hi hagués continuïtat, i poder anar creixent com a festival per potenciar aquest estil de música i cultura a Vilafranca.
En aquesta primera edició han comptat amb el suport del col·lectiu Colmu, que com explica Arnau Martínez, vol continuar estant al costat d’entitats i col·lectius que promoguin la cultura musical.
La segona part de la jornada era dissabte a la nit, en què es va fer una nit de ball Sound System en l’espai entre pavellons. Una sessió que permetia gaudir de la qualitat musical d’un sistema d’altaveus fabricats especialment per la música reggae. Començava al voltant de la mitjanit i es va allargar durant la matinada de diumenge.

Comentaris

  1. Eloi Sendros Ferrer

    Bona tarda! Pel que sembla, hi ha un error al intentar reproduir el vídeo; alguna solució? Gràcies 😉

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: