Dimarts, 14 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Han estat detinguts in fraganti els autors de cinc robatoris a interior de vehicle

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir el passat dimecres un home i una dona espanyols, de 33 i 37 anys, i veïns de Vilafranca, com a presumptes autors dels robatoris

Els fets van tenir lloc sobre les onze de la nit del dia anterior quan les patrulles van rebre l’avís que hi havia una parella que observava l’interior dels vehicles estacionats en un carrer.

Ràpidament les dotacions policials es van adreçar al lloc, ja que durant les darreres setmanes s’havien produït robatoris amb força a interior de vehicle  en diferents barris de Vilafranca. Concretament, dues patrulles de paisà es van apropar al carrer indicat, mentre que tres dotacions es van situar a la zona perimetral del barri.

Minuts desprès, agents de paisà van localitzar a la parella, que coincidia plenament amb la descripció facilitada per un testimoni. Mentre els seguien discretament, els mossos van observar com l’home va sostreure una ràdio d’un vehicle i va marxar amb la dona.

Immediatament, una patrulla  es va apropar a la parella, que va llençar la bossa sota els vehicles estacionats. La bossa contenia quatre ràdios de vehicles, unes sabatilles esportives i unes ulleres de sol.

Els agents van comprovar els automòbils estacionats i van determinar que la parella hauria forçat un total de cinc vehicles, motiu pel qual els van detenir com a presumptes autors dels cinc robatoris amb força interior de vehicle. Els detinguts, amb set antecedents, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: