Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa ha lliurat els 21.000 euros recaptats al vuitè Sopar Solidari

La Fundació Vallformosa ha lliurat els 21.000 euros recaptats al vuitè Sopar Solidari a l’Institut Català d’Oncologia i a Ampert.

L’acte s’ha fet al pati del Vinseum amb la presència de la presidenta de la Fundació Queta Domènech i els presidents de l’ICO i d’Ampert, Josep Maria Vilà i Joan Ríos respectivament. Domènech ha agraït la participació a les prop de 300 persones que es van reunir el passat 8 de juliol al celler Vallformosa de Vilobí per participar en la vuitena edició del Sopar Solidari contra el càncer. També ha anunciat que el proper sopar solidari tindrà lloc el 30 de juny.

La presidenta de la Fundació Vallformosa ha explicat que la seva contribució a la lluita contra el càncer continuarà amb altres iniciatives: un cop més, amb la Caminada Solidària entre vinyes, la primera edició de la qual va tenir molt d’èxit, amb la participació de prop d’un miler de persones; i el Premi Martí Via d’investigació oncològica.

Els 21.221 euros recaptats al vuitè Sopar Solidari es divideixen en 16.976 euros que es destinen a l’ICO i 4.245 euros que van a parar a les mans d’Ampert. L’Institut Català d’Oncologia finançarà amb els diners de Vallformosa el projecte “Impacte del Programa Conviure amb el càncer en la qualitat de vida dels pacients i familiars”. D’altra banda, el president de l’ICO ha parlat durant l’acte de la recent aliança amb l’Hospital de la Vall d’Hebron per a millorar l’atenció dels malalts de càncer.

Per la seva part, el president d’Ampert ha anunciat que l’associació, que ofereix un servei de transport per a persones que han de fer els tractaments a l’Hospital Duran i Reynals, vol ampliar el seu radi d’acció al Garraf.

La Fundació Vallformosa té una nova cita el 3 de novembre a Barcelona, quan es lliurarà el Premi Martí Via. La Caminada Solidària també té data, el proper 16 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: