Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM de Vilafranca arreu de Catalunya a través de RTV Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV han fet arribar la Festa Major de Vilafranca arreu de Catalunya a través de diversos programes i emissions especials

El primer dia de Festa Major es va oferir una edició del programa La Tarda de la Xarxa des de Vilafranca amb coproducció de Ràdio Vilafranca. El programa estava conduit per Eduard Virgili i Josep M Soler, s’emetia de cinc a set de la tarda i va repassar alguns dels aspectes més tradicionals de la Festa Major, però alhora també va tractar d’altres qüestions relatives a la cultura i tradicions de la vila i del Penedès, com pot ser per exemple el Vinseum, i el món del vi i el cava. S’oferien diverses entrevistes en directe i, coincidint amb la diada de vigílies també es va fer ressò del primer 3 de 9 amb folre descarregat dels Xicots de Vilafranca amb una entrevista a la seva cap de colla, Aina Malloll. L’endemà, dia de Sant Fèlix, la televisió va ser la protagonista amb un programa en directe des de Vilafranca per a tota Catalunya. Es tracta del País Km0 que durant l’estiu ha visitat municipis de diferents comarques i que el dimarts va fer estada a Vilafranca, amb coproducció de Penedès TV. La seva emissió és de sis a vuit de la tarda, i estava presentat per Rosó Feliu i Sergi Ansón. En aquest cas es van emetre en directe l’inici de la processó i el seu pas per la Plaça Constitució i també hi va haver diverses entrevistes i reportatges mostrant amb més detalls les singularitats de la Festa Major de Vilafranca, parlant amb la pregonera Clara Cols, o entrevistant el Cap de Plaça, Jordi Bertran,  una figura que és novetat de la festa d’aquest any.

D’altra banda bona part de la Festa Major del 2016, començant per la Tronada i primera cercavila, passant per la Diada de Sant Fèlix i acabant amb l’actuació de lluïment dels balls del dia 31 s’ha pogut veure també arreu del país. La producció dels directes de Penedès TV s’ha vist pel canal 159 de la Plataforma de Movistar, canal per on s’emeten programes de la Xarxa de televisions de proximitat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: