Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enric Calpena presentarà el seu nou llibre “Barcelona. Una biografia” a Sant Sadurní d’Anoia

El 30 de setembre, a les 8 del vespre, el periodista i escriptor Enric Calpena presentarà el seu nou llibre “Barcelona. Una biografia”, a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, de Sant Sadurní.

Es tracta d’una aventura apassionant de més de 2.000 anys d’història, l’èpica d’una ciutat a la vora del Mediterrani que s’ha forjat amb comtes, guerrers, reis, manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena.
L’Oficina de Català de Sant Sadurní organitza la presentació, conjuntament amb l’Ajuntament i la Biblioteca. L’acte és obert a tota la població i serveix per celebrar l’inici del primer quadrimestre 2016-2017 dels cursos de català per a adults i el començament d’una nova edició del Voluntariat per la llengua a la capital del cava.
El voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa, que es troben una hora a la setmana per conversar en català.
Actualment, l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia necessita persones catalanoparlants que vulguin ser voluntàries per formar parelles lingüístiques. Per participar en el programa només cal inscriure’s en línia a http://vxl.cat/participa-hi o de manera presencial al Casal d’Entitats, adreça electrònica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: