Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Drac i l’Àliga de Vilafranca també s’han fet un petó

Segon any d’acompanyament del seguici a la Casa de la Festa Major.

Per segon any consecutiu un cop ha finalitzat l’Entrada del Sant a casa de l’administrador les principals peces del bestiari festiu de Vilafranca, les que reposen a la casa de la Festa Major, van a dormir a casa seva acompanyades per la banda de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca.  Així el Drac, l’Àliga, els Gegants, Capgrossos i Nans, junt amb tothom qui els vol acompanyar marxen en cercavila cap a la Plaça de la Vall del Castell, acompanyada per la banda de música.

El director, Sergi Raya, ens explicava el tipus de repertori que interpreten en aquest recorregut.

És una activitat nova que es feia enguany per segon any consecutiu i que està tenint bona acollida.

Eren les darreres danses dels elements festius fins l’any vinent per Festa Major. Moment doncs emotiu i de comiat, amb algunes estampes molt especials, com per exemple el darrer ball conjunt entre el Drac, els Gegants i l’Àliga. Enguany sembla que els petons han estat protagonistes de la festa, i aquest ball va acabar també amb un petó molt especial, el que es van fer el Drac i l’Àliga de Vilafranca.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: