Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP esmena la informació donada pel govern sobre el projecte de pisos per a gent gran

Aquest 2016 el govern de Vilafranca ha informat als mitjans de comunicació sobre el projecte de pisos per a gent gran que s’estan construint al passatge Alcover.

En dues ocasions la CUP ha detectat imprecisions i errors en els diversos mitjans, i han comprovat que la nota de premsa del govern, publicada a la web de l’ajuntament, generava confusió al voltant del projecte, donant peu a interpretacions errònies.

La CUP vol esmenar públicament la informació donada sobre el projecte i fer honor a la veritat, ja que la Fundació Amàlia Soler no només gestiona un servei absolutament necessari per a la vila, sinó que a més assumeix l’esforç econòmic que representa la construcció dels pisos al comprar-los.

L’ajuntament actua com a promotor de l’obra nova, la qual es preveu que tingui un cost proper als 800.000€. El conveni signat entre fundació Amàlia Soler i l’Ajuntament de Vilafranca estipula que la fundació compra l’edifici a l’ajuntament, la qual anirà pagant les certificacions d’obres a mesura que avanci la construcció. És a dir, i simplificant-ho, la fundació paga les obres, esdevenint propietària de l’edifici i, per tant, gestionant els pisos.

En qualsevol cas, des de la CUP celebren que finalment prosperi un projecte ambiciós i alhora necessari com aquest, sense restar mèrit a les gestions que sí que s’han fet des de l’ajuntament.  Amb tot, la voluntat de treballar per dignificar la vida de la gent gran és compartida.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: