Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença un nou curs a l’Arsenal marcat pels seus 45 anys d’història

A més a més, aquest any també s’introdueixen els cursos semipresencials i la possibilitat de matricular-se únicament en assignatures soles i no en el Grau Mitjà o Superior complet.

Comença el curs escolar 2016 – 2017 també a l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca. Amb la mateixa oferta formativa dels darrers anys, tant de grau mitjà com de grau superior, el centre afronta un any que està marcat pels seus 45 anys d’història. Per celebrar-ho, els actes oficials començaran el 26 de setembre quan l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, inaugurarà oficialment el curs. Durant la resta de l’any també hi haurà dates especials com Nadal o el final de curs.

El curs també té dues altres novetats a destacar. La primera és la introducció de cursos semipresencials i la segona és la possibilitat de matricular-se en mòduls separats i no en la totalitat dels graus que s’ofereixen en els àmbits de les arts plàstiques i el disseny. L’Arsenal oferta una àmplia varietat d’assignatures, algunes potser no tant conegudes.

Així es vol aconseguir que els alumnes que no compleixen els requisits acadèmics per cursar la totalitat d’un grau mitjà o superior puguin aprendre allò que els agrada. Al ser una novetat, encara falten alguns serrells per reconèixer la seva validesa acadèmica.

La previsió amb la que treballa la direcció de l’Arsenal a pocs dies perquè acabin tant les últimes recuperacions del curs passat com les matriculacions del curs és que hi haurà uns 170 alumnes. 100 a Grau Mitjà i la setantena restant a Grau Superior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: