Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença el curs del Programa de Formació i Inserció–Pla de Transició al Treball a Vilafranca

Comença el curs del Programa de Formació i Inserció–Pla de Transició al Treball a Vilafranca

El Programa de Formació i Inserció-PTT de Vilafranca ha iniciat un nou curs acadèmic amb l’objectiu de formar professionalment a joves entre 16 a 21 anys que no tenen el Graduat en ESO.

S’ofereix formació d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al Públic, Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques i Auxiliar de vivers i jardins.
Quaranta cinc alumnes tenen l’oportunitat de participar en aquest programa. El curs té una durada de 1000 hores de formació teòric-pràctica, de les quals 180 hores són pràctiques en empreses dels sectors corresponents a les especialitats que s’imparteixen.
El pla d’estudis combina formació professional amb formació general amb la que es pretén l’assoliment de coneixements i habilitats relacionades amb la llengua, matemàtiques, les tecnologies de la informació i la comunicació i un millor domini de l’entorn social.
Des dels seus inicis el programa PTT ha estat fruit de la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament, mitjançant un conveni de col·laboració, i es desenvolupa a les dependències de l’IES Alt Penedès.
La Diputació de Barcelona també col·labora per fer possible l’ampliació a tres especialitats, donant suport econòmic a l’Ajuntament. D’aquesta forma, amb la cooperació de tres institucions s’aconsegueix ampliar l’oferta de formació per a la inserció laboral i/o per al retorn al sistema educatiu de joves de la nostra vila i comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: