Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el curs escolar

El curs escolar comença amb optimisme a Vilafranca i amb alguns professors substituts que s’han incorporat avui.

El curs escolar 2016-2017 ja ha començat. Pares, familiars i professors tornen a la normalitat després de quasi 3 mesos de vacances. En el cas de l’escola Estalella i Graells, enguany s’han incorporat 6 alumnes nous de primària al centre. La tònica del primer dia ha estat la normalitat en la rebuda dels alumnes. Escoltem la Mònica Calaf, directora de l’escola Estalella i Graells:

En aquesta escola, pels alumnes de P-3, els fan una adaptació. Consisteix en anar rebent els nous alumnes progressivament al llarg dels 3 primes dies de curs.

L’Estalella i Graells és una de les escoles on avui han rebut els darrers professors substituts que faltaven per assignar-los. El que han fet aquí és fer que un altre dels professors s’encarregui de fer la presentació a la nova escola. En definitiva, també pels mestres avui era un dia esperat. Mònica Calaf, directora de l’escola Estalella i Graells:

L’altre sector de la població protagonista avui, a més dels infants i els professors, són els pares, que també han esperat el dia d’avui durant molt de temps.

En alguns casos, els infants els han transmès les seves ganes per començar l’escola i tornar a veure els mestres i els companys de classe. Assumpta Roca:

l curs escolar que ha començat avui acabarà el proper dia 21 de juny del 2017.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: