Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cobleta de la Copeta ha protagonitzat el concert vermut d’aquest dia 1 de setembre

La formació està integrada per Magalí Sala, al violí i a la veu, Ivó Jordà a la gralla, la tarota i la veu, Marçal Ramon a l’acordió diatònic i Iu Boixader, al contrabaix i a la veu.

La Cobleta de la Copeta és un grup jove que se sent hereu de la música que s’ha fet tradicionalment a Catalunya i que recupera les lletres i melodies que els avantpassats improvisaven a les tabernes.

El concert de La Cobleta de la Copeta s’ha fet a la Plaça Sant Joan, l’espai on solen tenir lloc els actes relacionats directament amb la música tradicional, com el Concert d’Inxa del dia 29.

La música tradicional torna a ser protagonista avui, darrer dia de la festa major, amb el concert vermut de La Portàtil FM, que tindrà lloc també a la una i a la Plaça Sant Joan.

En aquests concerts vermut són moltes les persones de totes les edats que s’animen a ballar. Els responsables dels tallers de ball folk previs a la festa major de Vilafranca hi són per donar un cop de mà a tots aquells que s’iniciïn en aquestes danses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: