Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El castell de focs va cloure divendres la Festa Major de Vilafranca

Quedaven pocs minuts per les dotze de la nit i la rambla de Sant Francesc era plena de gent, amb ganes de ballar amb l’Orquestra La Fania i també amb ganes de gaudir del castell de focs .

Un castell de focs de cloenda que s’acostuma llençar des de la plaça del Penedès. Els administradors tenien el cava a punt pel brindis final, i els mecanisme electrònic preparat per l’encensa de la pirotècnia. L’administrador Raimon Solà va prémer el botó vermell i així s’engegava el darrer castell de focs de la festa major del 2016. Un espectacle que els cinc administradors van observar abraçats, en equip, i que el públic va poder gaudir amb molta proximitat.

Va ser un bon castell de focs per a una bona Festa Major.

Just finalitzar hi va haver una emotiva abraçada entre els administradors i tot seguit va ser el moment de destapar el cava i el brindis final.

En aquell moment vam recollir les valoracions finals dels administradors.

La Mar Montserrat, obria la ronda de respostes amb un balanç del tot satisfactori pel resultat. Respecte al millor record que s’endú ens parlava de la diada castellera.

El Marc Izquierdo, com a casteller, també està molt satisfet pel conjunt de les diades, però a nivell personal també guardarà bons records d’altres aspectes de la festa.

Per la seva banda el Raimon Solà destaca el pregó, la dida castellera i també la millora dels horaris en cercaviles i processons.

El Xavi Raventós, recordava que l’encesa de la tronada ha estat el moment més feliç de la seva vida i mostrava l’agraïment a tota la gent que fa possible la festa.

I l’Elisabeth Gonzàlez ens explicava que la gent ha viscut la festa amb il.lusió, que els cinc administradors han rebut felicitacions i que també han viscut junt moments molt emotius.

Tots recorden l’intent de pluja que hi va haver el dia 29 a les dotze del migdia, que els va ocasionar molts nervis, una amenaça de pluja que també els va portar a decidir el trasllat de l’Empalmada de l’exterior a dins del pavelló firal, fora d’aquests i altres petits incidents, el temps les ha acompanyat fins al darrer moment. Unes darreres hores que la gent va poder passar acompanyada de la música. Sent divendres a la nit la rambla va continuar amb la ballaruca amenitzada per l’Orquestra La Fania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: