Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Puigdemont anima la UEP a continuar treballant a favor de la recuperació del Penedès

El President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, van rebre a Palau una delegació de la junta directiva de la Unió Empresarial

La reunió es va fer dimarts a Palau amb una delegació de la junta directiva de la Unió Empresarial del Penedès, encapçalada pel seu president, Santi Carda, per tal de tenir un intercanvi d’impressions sobre la situació econòmica i política del moment i compartir les preocupacions del territori en matèria d’infraestructures i creació de noves empreses. El President Puigdemont va agrair la contribució de la patronal en la recuperació econòmica del Penedès i va animar la UEP a continuar liderant aquesta tasca i es va comprometre a incorporar l’entitat en tots els fòrums de debat del Penedès on la Generalitat hi tingui un paper preponderant.

Els representants de la Unió Empresarial del Penedès van exposar al President i al conseller alguns dels temes que més preocupen les empreses, com pot ser el dèficit d’infraestructures que dificulten i penalitzen la mobilitat o les dificultats administratives que troben les empreses de nova creació a l’hora d’iniciar la seva activitat. Carles Puigdemont va admetre que el Penedès pateix un greuge comparatiu en matèria de mobilitat ja que les principals vies de comunicació gratuïtes, com són l’N-340, al seu pas per l’Alt i Baix Penedès, i la C-31, que travessa el Garraf, pateixen una situació de col·lapse i l’única alternativa possible és de peatge. Per part de la UEP també es va plantejar la necessitat d’accelerar les obres de la B-40 que permetran millorar les connexions entre el Vallès i el Penedès.

 

UEP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: