Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Caputxeta Vermella enceta la temporada d’espectacles de La Xarxa Vilafranca

La Caputxeta Vermella enceta la temporada d’espectacles de La Xarxa Vilafranca

Aquest diumenge 2 d’octubre, al Teatre de Cal Bolet, la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Vilafranca inaugura la temporada 2016/2017.

L’espectacle encarregat de donar el tret de sortida serà el musical La Caputxeta Vermella, de la companyia Dreams Teatre.
Als afores de París als voltants de 1930. L’Amelie i la seva mare van uns dies a la caseta d’estiueig per estar a prop de la iaia, que viu al bosc. Però la vida és molt diferent a la de ciutat, per això la Caputxeta haurà d’anar amb compte i desconfiar d’allò que li sigui desconegut. El que ningú sap és que dos personatges sinistres tenen pensat destruir el bosc per construir-hi xalets de luxe…
La Caputxeta Vermella és el primer dels vuit espectacles familiars que programa La Xarxa Vilafranca per aquest any. D’octubre a juny el Teatre de Cal Bolet acollirà, cada primer diumenge de mes una proposta professional, de qualitat i en català adreçada al públic infantil. Les entrades es poden adquirir, per 5 euros, a través de la web espectacles.vilafranca.cat; a la taquilla de Cal Bolet els dijous a la tarda o bé el mateix diumenge de la funció a partir de les 11 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: