Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de l’ANC per denunciar l’estat crític de la sanitat catalana arriba a Vilafranca

Coincidint amb la Festa Major, l’entitat independentista ha portat la iniciativa a la localitat. A més a més, també ha organitzat parades per vendre el marxandatge de la diada

Durant els dies previs a la Festa Major de Vilafranca, la secció local de l’ANC, va aprofitar l’ocasió per fer arribar a la capital de l’Alt Penedès la seva campanya d’estiu en defensa de la sanitat catalana. L’objectiu de la campanya és evidenciar com l’actuació de l’estat espanyol ha perjudicat el sistema sanitari català.

La performance de l’ANC es va organitzar aprofitant la parada que va posar la secció vilafranquina de l’entitat per vendre el marxandatge de cara a la diada de l’11 de setembre d’enguany. Recordem que hi ha 5 punts de mobilització independentista per la diada: Tarragona, Lleida, Salt, Berga i Barcelona. La població de l’Alt Penedès li toca anar a Barcelona, concretament al tram 43 del passeig de Sant Joan.

Durant els dies de Festa Major, l’ANC també va aprofitar per muntar la seva parada. Concretament els dies 30 i 31 a la Rambla Nostra Senyora, i els dies 1 i 2 a la plaça Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: