Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La bicicletada dels Monjos va comptar amb 542 participants

La bicicletada popular de Santa Margarida i els Monjos ha complert aquest any la seva setzena edició amb la participació de 542 persones i l’estalvi simbòlic de 737 kg d’emissions de CO2 a l’atmosfera

La tradicional passejada s’inicià diumenge pocs minuts després de les 10 del matí des de davant de l’Ajuntament i va recórrer 8 km per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi fins arribar a la pista de Cal Rubió, on va tenir lloc un esmorzar popular i el sorteig de cascs i una bicicleta, entre els participants. En aquest punt els participants també podien gaudir d’un punt ITB d’inspecció tècnica de bicicletes amb un servei de diagnòstic dels possibles problemes dels vehicles.

La bicicletada s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa europea que es duu a terme també arreu de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l’ús dels transports públics i alternatius com la bicicleta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: