Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball de Foc torna a treure al carrer un arsenal pirotècnic per oferir moments espectaculars

El Ball de Diables de Vilafranca feia efectiu ahir un dels moments més esperats de la festa major per als amants del foc i la pirotècnia.

El Ball de foc 2016 reprenia la batalla entre l’alquimista i els diables per obtenir el foc infernal. L’alquimista, tot i comptar amb l’ajut dels nyokiis i els erudits i convertir-se en la poderosa bèstia Silè, no va poder arrabassar el foc dels diables. La batalla, però, va permetre viure instants espectaculars amb tot un arsenal pirotècnic que va dur el foc des de la Plaça Anselm Clavé fins a la Basílica de Santa Maria.

Com és habitual, els punts del recorregut més esperats van ser la Plaça de la Vila i l’arribada i culminació de l’espectacle a la Plaça Jaume I, amb un acompanyament musical que s’iniciava amb Edith Piaf i el seu ‘Non, je ne regrette rien’.

El Ball de foc va reunir moltíssima gent pels carrers de la vila i, especialment, a la Plaça Jaume I i els seus entorns. Allà, els més valents van poder saltar entre les guspires mentre tenia lloc l’espectacle final i el triomf dels diables davant l’alquimista i els seus sequaços. Com sempre, l’alquimista es va acomiadar amb l’amenaça que tornarà l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: