Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arcoflis mostra durant dos dies a la Capella dels Dolors com era un campament medieval

Aquesta exposició centrada en un campament medieval era la tercera que oferia Arcoflis en aquest espai de la Capella dels Dolors, per fer divulgació de la vida al voltant del segle XIII.

Aquest passat cap de setmana, i per tercer any, l’Associació d’Arquers i Companyia de la Flor de Lis, Arcoflis, ha ofert la possibilitat a vilafranquins i penedesencs d’endinsar-se en el coneixement de com es vivia a l’època medieval.
Com recorda el president d’Arcoflis, Jaume Montull, en aquesta tercera edició després de recordar com es vestiu en genral al segle XIII el primer any i de mostrar com era el guerrer en aquella època l’any passat, s’han volgut centrar en el campament militar medieval.
Montull recorda que fa 8 anys que duen a terme la seva tasca a Vilafranca, amb la voluntat de mostrar com era la vida a l’època medieval. Les peces i elements que mostren son fidels reproduccions d’originals, que es troben en museus.
Entre dissabte i diumenge els membres de l’associació explicaven als visitants les particularitats de les peces que es mostren, i que són les que ells usen en les seves recreacions i trobades amb altres grups de recreació històrica de tot l’estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: