Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebren a Vilafranca les primeres jornades de música jamaicana

És un espai que pretén portar la música jamaicana i la seva cultura als carrers de la vila mitjançant dos formats, la ràdio i la sound system.

En un moment en el qual l’escena sound system està creixent a Catalunya, els col·lectius musicals Col·Mu i High Fyah Risk de Vilafranca han organitzat Kingston Hits the Town, les primeres jornades vilafranquines de cultura jamaicana. És un espai que pretén portar la música jamaicana i la seva cultura als carrers de la vila mitjançant dos formats, la ràdio i la sound system.

Avui és previst fer una tarda de ràdio a la fresca a la plaça Penedès per apropar la música més enllà del format concert. De sis a nou es punxarà  música amb una selecció de High Fyah Risk, que també farà el seu programa de Ràdio Vilafranca.

Demà serà el torn de la Nit de ball Sound System, que tindrà lloc de quarts de dotze a 5 de la matinada a la zona del darrera de l’Auditori Municipal.

El Sound System és un conjunt d’altaveus connectat a una controladora des d’on el selector posa la música i el deejay anuncia les cançons i dinamitza el públic.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: