Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Animal ha portat la seva música sense complexos a la festa major de Vilafranca

El nom de la banda ja fa referència a la idea de connectar amb un “esperit de vida instintiu, lliure i salvatge”.

D’aquí que Animal no tinguin cap mena de complex alhora de plantejar unes sonoritats que reuneixen estils com el reggae, el folk o el mestissatge. Al seu primer disc, ‘Més enllà de les paraules’, d’aquest mateix any, han fet una sorprenent col·lecció de temes ballables ideals per deixar-se anar.

El dia 31 a la nit, a la Plaça Jaume I, Animal van demostrar que tenen una bona colla de seguidors incondicionals, tot i ser una formació jove.

 

El grup liderat pel músic de Sant Quirze del Vallès Sr. Smizz àlies Goku està format per músics de diversos racons de Catalunya i està cridat a arrasar amb una proposta que combina el romanticisme elegant amb un cert esperit canalla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: