Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les activitats saludables per a la Gent Gran a Vilafranca reprenen el curs la setmana vinent

A partir del dilluns que ve, es tornen a iniciar les activitats saludables per a la gent gran de Vilafranca.

Als casals d’avis municipals hi haurà activitats els dilluns al Casal de l’Espirall, de quatre a set de la tarda, i els dimecres al Casal del Tívoli, de dos quarts de quatre a dos quarts de set. Són activitats de copagament.

Pel que fa als espais lúdics a l’aire lliure, al Parc de Sant Julià hi haurà servei de monitoratge els dimarts i dijous de nou a deu del matí; a l’Espirall 58, els mateixos dies de deu a onze; i a la Rambla Generalitat de La Girada, també dimarts i dijous d’onze a dotze.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: