Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca estan satisfets amb l’èxit que ha tingut el seu vermut electrònic

El canvi de format de la tradicional festa del local dels Xicots de Vilafranca ha estat un èxit.

Els de la camisa vermella celebren cada any, a les portes de la festa major, una festa amb activitats per a la canalla i música fins a la matinada. Però, aquest any, per no solapar-se amb altres actes previs de la festa major, han optat per fer un vermut electrònic i un concurs de paelles, a més de les activitats per als més petits.

Per la seva part, els Castellers de Vilafranca també han fet aquest cap de setmana el berenar i el bateig casteller. En un acte que també forma part ja del calendari tradicional de la colla en el marc de la festa major vilafranquina, els membres més veterans apadrinen els fills i filles d’altres membres de la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: