Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen una nova tripleta de vuit a L’Arboç

La colla vilafranquina suma en la diada prèvia a la Festa Major de l’Arboç la seva tercera tripleta carregant a més el pilar de sis.

Els Xicots de Vilafranca  a una setmana de la Festa Major, on volen atacar el castell de nou, han tornat a plantar de manera solvent la tripleta de vuit i ha afegit a més el pilar de sis, que només han pogut carregar. La diada més complerta de l’any que els dona força ànims.

han obert diada amb el seu castell insígnia, el tres de vuit, el setzè de l’any, ja son la colla que més n’han fet aquest any. Castell de bona resolució i que tenen a punt per pujar dalt. Han seguit amb la torre de vuit amb folre, més remenada que les anteriors, sobretot per baix, però que no ha donat sensació d’anar al límit. La tercera del curs. Feina feta sobretot pel folre que necessita anar treballant. han tancat les seves rondes de castells amb el seu dissetè quatre de vuit de l’any. Com sempre, remenat amb mides tancades a quints però una vegada més completat. Estant amb això molt segurs. I tocava dur el pilar de sis a plaça, que feia dies tenien ganes. Un pilar carregat a finals de juliol a Sant Vicenç dels Horts i que avui han tornat a deixar en carregat. Fins a coronar-lo força bé, però li ha mancat un bon encaix  entre terç i quart per descarregar-lo. Arriben a la Festa Major de Vilafranca amb els millors números de mai i tenen el castell de nou a tocar.

En la diada prèvia de la Festa Major de Sant Julià a l’Arboç, els Minyons de Terrassa recent tornats de vacances han portat a plaça la torre de vuit amb folre, el tres de nou amb folre, el cinc de vuit i el pilar de sis. Uns castells i pilar tots ells, que els de Terrassa plenejen pujar un pis més per Sant Fèlix. També hi eren els de la Joves Xiquets de Valls, que s’han sortit prou bé de la diada amb una baixa important de darrera hora al tronc. Han completat amb solvència el quatre de vuit, el tres de nou amb folre i el cinc  de vuit. Dies de feina i a veure com els va la diada vilafranquina. Per la seva part la colla local dels Minyons de l’Arboç ha carregat el seu primer quatre de set amb l’agulla de l’any que han acompanyat del tres i el quatre de set.

A darrera hora de la tarda els Xicots de Vilafranca han tancat el seu doble compromís del cap de setmana a Castellbisbal. Amb la torre de set, el tres de vuit i el cinc de set, han complert amb el tràmit de la diada vallesana a la fa molts anys son fixes. Els Matossers de Molins de Rei han tingut en la torre de sis el seu millor castell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: