Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Aleix Santacana serà el nou ‘speaker’ del Camp Nou

El Futbol Club Barcelona ha anunciat avui els noms dels ‘speakers’ que substituiran Manel Vich, qui va ser la veu del Camp Nou durant 60 anys i que va morir el passat mes d’abril.

El seu fill, Carles Vich, serà la veu de l’estadi al Trofeu Joan Gamper i a la Diada del Soci Solidari. Però qui assumirà les funcions d’speaker en la resta de partits serà el periodista vilafranquí Aleix Santacana. Santacana treballa pel Departament de Comunicació del Club i, en les darreres temporades, ha estat el responsable de premsa del primer equip de bàsquet.

En declaracions a Barça TV, Santacana explicava que afronta el repte amb la màxima il·lusió.

Santacana va ser durant cinc temporades l’’speaker’ del Palau Blaugrana, per tant ja té experiència.

El periodista vilafranquí havia treballat a Barça TV i té una llarga experiència en la transmissió de partits i en l’elaboració de falques publicitàries. Santacana debutarà en el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya, el proper 17 d’agost.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: