Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca rebrà prop de 3 MEUR per benestar social i polítiques d’igualtat

L’Ajuntament vilafranquí ha signat el Contracte Programa 2016-19 del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en un acte presidit per la consellera Bassa, divendres al Palau de la Generalitat.

En virtut de l’acord, l’Ajuntament vilafranquí rebrà gairebé 3 milions d’euros durant el període 2016-2019 per col·laborar en el desenvolupament de les polítiques socials que té encomanades per llei pel que fa als serveis socials bàsics, així com cooperar en la posada en marxa d’altres programes  relatius al benestar social i d’altres polítiques d’igualtat.

Aquests recursos s’apliquen mitjançant un sistema de co-finançament amb recursos locals, als programes següents: urgències socials, professionals d’equips bàsics, serveis d’atenció domiciliària a persones amb dependència o que necessiten atenció social, funcionament del Centre Obert, de la Casa Petita i del projecte d’atenció a adolescents i famílies, polítiques de migració i ciutadania, projectes adreçats a joves, acció comunitària integral, actuacions en matèria d’accessibilitat, sistemes de resposta urgent per a dones que es troben en situació de violència i per als seus fills, així com la promoció d’activitats de foment, reconeixement i suport de l’associacionisme i voluntariat.

El contracte programa 2016-2019 és el tercer que funciona a Catalunya i té com a finalitat la coordinació i la col.laboració entre l’ajuntament i la Generalitat en matèria de polítiques socials.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: