Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca continua viu al torneig d’Històrics, després d’imposar-se al Sants i l’Hospitalet

El F.C. Vilafranca va guanyar el primer partit del triangular d’ahir davant dels Sants i en va tenir prou després amb l’empat contra l’Hospitalet per convertir-se en el primer semifinalista.

Ahir es va jugar el primer triangular d’aquesta fase classificació del torneig d’Històrics. Els partits es van jugar al camp municipal del Guinardó, i enfrontaven el Sants, l’Hospitalet i el Vilafranca.
El primer partit el van protagonitzar el Sants i el Vilafranca, amb un resultat de 0-2 a favor dels vilafranquins.
El segon partit va ser entre el l’Hospitalet i el Sants, i el resultat va ser d’1 a 0.
Amb aquest resultat, el primer semifinalista del torneig havia de sortir del darrer partit que enfrontava el Vilafranca i l’Hospitalet. Els del Penedès necessitaven empatar o guanyar per passar ronda, mentre que l’Hospitalet tenir l’obligació de guanyar. En aquest tercer partit el resultat va ser d’empat a 2, i es confirmava que el Futbol Club Vilafranca continuava viu a la competició. El proper partit en el marc d’aquest torneig d’Històrics serà dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: