Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca cau eliminat a la Copa

Els vilafranquins queden fora de la Copa Catalunya en el llançament de penals.

Si diumenge l’equip vilafranquí es proclamava campió dels Històrics al superar l’equip del Badalona a estar més encertat en el llançament de penals, dimarts en partit de la segona eliminatòria de la Copa Catalunya, també va empatar amb el Badalona (1-1), però va caure eliminat en la tanda de penals (3-5).

I va tornar a ser un partit molt renyit, on els d’Ivan Moreno van deixar una gran imatge d’equip compacte, tot això pocs dies abans de començar la lliga al camp del Júpiter, el diumenge 21 d’agost.
A diferència del partit del camp del Guinardó, a la primera part l’equip d’Ivan Moreno va dominar territorialment i van buscar amb insistència inaugurar el marcador.

Les ocasions van ser pels de casa, primer una canonada de Josue Rodríguez (11′) que va aturar amb dificultats el porter visitant Morales, era el primer avis, a continuació ho va intentar Víctor Oribe (17′) que va estar a punt de marcar i finalment, Rodríguez (28′), va inaugurar el marcador.
Amb aquesta mínima renda es tancava la primera part.

A la segona, el Badalona va buscar l’empat. Ho van intentar Mousa Badeh (47′), Víctor Garcia (49′) i d’Adrià Parera (65′) que va estavellar un xut a la fusta, eren les oportunitats pels escapolats. El partit anava cremant minuts, pels de casa Carlos Guzman (69′) va tenir la seva, però finalment Mousa (75′) va empatar aquesta eliminatòria.

A partir d’aquí els dos equips ja no van arriscar. A la conclusió dels 90′, i amb l’empat a l’electrònic del municipal, els penals van decidir que l’equip del Badalona accedeixi a la tercera ronda, on espera el Lleida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: