Dimecres, 24 d'abril de 2024

El Vilafranca, campió per primer cop dels Històrics

El degà penedesenc va superar l’equip del Badalona a la tanda de penals.

El Vilafranca va doblegar al  Badalona i es va emportar per primer vegada el Torneig d’Històrics del Futbol Català.

El partit va finalitzar amb empat a dos gols i en els penals, els de Ivan Moreno es van mostrar més encertats (5-4). A la primera part, el Badalona, de la segona divisió B, es va avançar amb els gols de Víctor (25’) i Serramitjà (31’).

A la segona part va reaccionar el Vilafranca, i amb gols de Santi Triguero (55’)  i Dani Medina (90’) va empatar la final. En la tanda de penals, els vilafranquins van estar més encertats i es van emportar el torneig (5-4).

En el partit de semifinals, jugat dissabte, el Vilafranca va superar al Júpiter (2-1).
Va marcar primer l’equip barceloní amb gol de De la Torre (9’), però amb dos gols d’Oribe (61’ i 90’), els vilafranquins van accedir a la gran final.

Demà a dos quarts de nou, el FC Vilafranca s’enfronta un altre cop al Badalona a casa als vuitens de final de la Copa Catalunya. Si supera aquesta eliminatòria, dissabte jugaria contra el Lleida.