Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La viceprimera secretària del PSC, Núria Parlon serà al balcó de l’Ajuntament per Sant Fèlix

Parlon, que també és vicepresidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, serà una de les personalitats destacades que seran al balcó de l’Ajuntament.

Parlon ha estat convidada per l’Ajuntament de Vilafranca i la seva assistència s’ha confirmat a última hora. El primer secretari del PSC de Vilafranca, Francisco Romero, compta amb ella en aquest dia tan especial, no només per la seva faceta política, sinó també pel seu perfil com a vicepresidenta del Fons Català de Cooperació, des d’on es desenvolupa una important tasca per a la solidaritat i projectes com la campanya de suport de l’acollida dels refugiats. Núria Parlon és alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet des del 2009 i Diputada al Parlament de Catalunya des de l’any 2012. L’any 2009 va formar part de la candidatura del PSC per a les eleccions al Parlament Europeu i actualment és membre de la Comissió Executiva del PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: