Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torres llançarà el seu primer vi espumós català a finals d’any

Cellers Torres preveu llançar, a finals d’aquest any, el primer vi espumós d’alta gamma que elabora a Catalunya amb el mètode tradicional, de producció molt limitada.

Els raïms de la primera anyada, del 2013, han estat meticulosament seleccionats i procedeixen de vinyes pròpies situades al Penedès, a més de 500 metres d’altura, els vins de les quals es caracteritzen per l’elevada acidesa. D’aquesta primera anyada s’estima que es posaran a la venda 36.000 ampolles.

A causa de l’augment gradual de les temperatures com a conseqüència del canvi climàtic, la família Torres no descarta que en un futur complementi l’elaboració d’aquest espumós amb raïm de finques d’alçada situades a diversos punts de Catalunya, sense  necessitat de limitar-se al Penedès o a altres zones contemplades dins de la Denominació d’Origen Cava.

Torres ja elabora tres vins espumosos a Xile.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: