Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torre de vuit amb folre, cinc de vuit i pilar de sis, objectius dels Xicots a Màrtirs

Els Xicots de Vilafranca fan una crida a la participació a l’assaig de divendres per portar la torre de vuit amb folre, el cinc de vuit i el pilar de sis a Màrtirs.

L’assaig especial d’aquest dimarts a la nit ha deixat molt bones sensacions, especialment en el cas de la torre, que cada cop es veu més a prop. La torre de vuit amb folre és un dels grans objectius que es marquen els Xicots de Vilafranca per aquest dissabte, a la diada de Màrtirs Street. Altres reptes són el cinc de vuit i el pilar de sis que, de fet, ja van carregar a Sant Vicenç dels Horts fa uns dies.

La colla porta un ritme molt positiu en el que va de temporada, rodant la tripleta de vuit i amb el pilar de sis carregat abans de tancar el mes de juliol. Però ara vénen cites molt important dins del seu calendari i per això demanen la implicació de tothom.

L’assaig especial d’aquest divendres a partir de les deu servirà per consolidar el programa de Màrtirs Street.

La diada serà dissabte a partir de les set de la tarda a la plaça de la Vall del Castell i els de la camisa vermella actuaran en solitari en no poder assistir-hi els Castellers de Barcelona per la data.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: