Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí Sarroca tindrà punts d’accés WIFI als principals edificis Municipals

Sant Martí Sarroca tindrà punts d’accés WIFI als principals edificis Municipals

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca vol facilitar l’accés a internet de les entitats, associacions i veïns en els diferents equipaments municipals.

El govern municipal de Sant Martí, a través d’un acord de col·laboració amb l’empresa WIFI Penedès, ha dut a terme les actuacions per disposar de punts d’accés a internet sense fils al Saló plenari de l’Ajuntament, a la Sala Polivalent, a la nova sala de recepció de visitants del castell, al local d’entitats, a l’edifici de l’antic ajuntament, a la piscina municipal, al pavelló poliesportiu, a les antigues escoles de la Rovira Roja i a la sala polivalent de La Bleda.
Aquests punts permeten connexions de trenta minuts al dia sense identificació de qualsevol persona d’acord amb la legislació vigent, mentre que les entitats i associacions que utilitzen les instal·lacions municipals tindran codis d’accés propis sense restriccions de temps per tal de desenvolupar les seves funcions.
Addicionalment, quan es facin esdeveniments que requereixin accés WIFI, es podrà organitzar l’entrega de codis d’accés per als assistents. A la piscina ja hi ha codis d’accés diaris per als usuaris.
El regidor de Noves Tecnologies, Albert Tort, recorda que dotar els edificis municipals de punts d’accés WIFI és una necessitat que ja va sorgir a la primera trobada conjunta entre les entitats i l’actual govern municipal, i que, amb aquesta implantació de punts WIFI a la major part d’edificis públics s’ha fet un avenç important en les necessàries facilitats d’accés a internet sense fils en els equipaments del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: