Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

RTV Vilafranca ofereix la Festa Major en directe

Un equip de més de 30 persones treballarà per fer arribar a les llars la Festa Major de Vilafranca a través de la ràdio, la televisió, internet i les xarxes socials

Ràdio Vilafranca i Penedès TV faran un gran desplegament de mitjans per oferir en directe els principals actes de la Festa Major de Vilafranca.

Amb la retransmissió dels goigs a Sant Fèlix i el pregó, a càrrec de la Clara Cols, començarà aquest diumenge al vespre una programació especial de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió per fer seguiment de les principals activitats de la festa i oferir-lo als seus oients i espectadors.

Un dels moments més esperats és la retransmissió de la diada castellera de Sant Fèlix, el dimarts, que s’oferirà com cada any amb locució conjunta per Ràdio Vilafranca i Penedès TV. Serà conduïda pel cronista Pep Ribes.

Continuant amb la programació de Penedès TV dilluns a partir de dos quarts de 12 s’emetrà en directe la Tronada, la cercavila i els balls. Tot seguit també s’oferirà la diada castellera de vigílies. Per la tarda, a partir de les cinc, s’emet des de Vilafranca el programa de ràdio La tarda de la Xarxa. Per altra banda, el dia 30 a les 10 del matí, s’oferirà en directe des de la Basílica de Santa Maria, l’Ofici Solemne de Festa Major, i per la tarda a partir de les sis en directe des de Vilafranca el programa de la Xarxa País Km 0.  El dimecres 31 d’agost, es podrà veure en directe a Penedès TV l’actuació de lluïment de tots els balls i els Falcons. I seguidament la diada de Sant Ramon.

Les últimes transmissions en directe de Penedès TV seran el dijous  1 de setembre, a les 12 del migdia amb la diada castellera infantil i a les 6 de la tarda, amb les actuacions dels balls i Falcons de la Festa Major dels petits.

Totes aquestes emissions en directe seran re-emeses diverses vegades al llarg de la programació de Penedès TV, el cap de setmana. Pel que fa a la programació de Ràdio Vilafranca també s’oferirà en directe tots aquests esdeveniments a més del concert d’instruments d’inxa el dilluns, en diferit, el concert de la banda el dimarts i el dimecres a les sis de la tarda. També s’oferiran els dos concerts vermut dels dies 1 i 2 de setembre. D’altra banda tan Ràdio Vilafranca com Penedès TV ofereixen cada dia informatius especials de Festa Major en el que es donaran a conèixer les novetats de darrera hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: