Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regal que acompanya el programa de les festa major és un davantal amb la imatge del Drac

Aquest matí, a dos quarts de deu, els administradors han encès els cinc morterets que donaven inici a la capta de la festa major.

Entre avui i demà, el quintet, acompanyat per voluntaris i col·laboradors, repartiran per tota la vila el programa de les festa major a un preu de 30 euros més la voluntat que es manté des de fa anys.

Després del so dels coets, els grallers han interpretat el toc de castells al mig de la plaça de la Vila.

Poc després, els primers compradors descobrien el programa i l’estampa, a més del regal, que aquest any és un davantal negre amb la imatge del Drac en color groc. Tot el material va a dins d’una bossa de color beige amb la imatge del pom de dalt d’un castell. Al seu interior, s’hi pot trobar també el programa de mà i el dels concerts de banda.

L’administrador Raimon Solà ho explicava tot plegat, destacant que el programa és molt entenedor.

Els administradors de la festa major han volgut oferir als vilafranquins un regal útil al costat del programa. Per això van pensar en un davantal.

El disseny del programa principal, els programes de mà, la bossa i el davantal, així com el d’altres productes de marxandatge de la festa, ha anat a càrrec de l’estudi penedesenc Rufus Disseny.

Un dels dissenyadors, el Raül González, comentava que havien volgut jugar, en el cas del programa, amb diferents mides de pàgina i, sobretot, buscar el màxim color.

Els administradors de la festa major 2016 han editat 2.000 exemplars del programa. Seran repartits entre avui i demà pels barris de Vilafranca però també es podran adquirir a la parada dels administradors.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: