Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les piscines d’estiu de Vilafranca registren un bon nivell d’usuaris en el que portem d’estiu

Des de que van obrir a primers de juny, fins a Sant Joan només en horari de tarda, l’afluència de banyistes a les piscines Isidre Prunés de Vilafranca ha estat molt bona aquest estiu.

Com explica la coordinadora d’activitats del Complex Aquàtic, Eva Corzo, el bon temps que ha estat fent i la manca de pluges han portat a què molta gent ja s’acostés des del primer dia a la piscina.
La majoria dels qui s’acosten a les piscines de Vilafranca són veïns del municipi, i bàsicament famílies. Aquest perfil familiar era el que es buscava quan es van remodelar les piscines exteriors de Vilafranca.
Pel que fa al juliol, Corzo remarca que han tingut molt públic cada dia, amb més de 200 banyistes als matins i aproximadament el mateix nombre a les tardes. Bàsicament gràcies als casals d’estiu i a les activitats de l’H2Oci.
Les previsions per aquest mes d’agost que tot just acaba de començar són més tranquil·les. Acostuma a haver-hi menys assistència de banyistes, un fet que també es nota els caps de setmana durant tot l’estiu.
Corzo explica també que, sobre tot els caps de setmana, hi ha força famílies de les que s’acosten a la piscina que aprofiten la zona de pícnic i es queden tot el dia portant-se el dinar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: